Urmatorul eveniment:
CARNEXPO GRILL 2020 – Cel mai important eveniment al anului in industria carnii - Theodora Golf Club, Alba Iulia - 24/25 Septembrie, 2020
INDAGRA FOOD 2020 – Cel mai important targ international dedicat industriei alimentare - Romexpo, Bucuresti - 28 Oct/01 Nov, 2020

CARNEXPO 2019, o bursă de contacte pentru industria cărnii

INDAGRA FOOD 2018 s-a încheiat cu un succes răsunător. Peste 15 milioane de euro au însumat tranzacțiile realizate pe durata celor 5 zile de târg. O cifră impresionantă, la care puțini s-ar fi așteptat. O hală nouă amenajată la standarde occidentale, mai mare, mai luminoasă, cu spații largi, care au permis o mai bună desfășurare a standurilor. Sunt doar câteva dintre coordonatele care au generat succesul. S-au adăugat la această rețetă un mix puternic de marketing, comunicare, social media și campanie pro consumator. E suficient? Trebuia mai mult?

Toți ochii se îndreaptă acum spre următorul eveniment de amploare: CARNEXPO 2019 – cel mai mare târg din sud-estul Europei specializat pe industria cărnii și domeniile conexe.

CARNEXPO este o vitrină a industriei cărnii, o industrie care crește de la un an la altul datorită fiecăruia dintre voi: producători și consumatori deopotrivă. Este evenimentul care vă pune în relație directă, dar este și un spațiu de promovare și de vânzare. Eu îl văd că pe cea mai bună metodă de promovare într-un timp scurt, ca pe unul dintre cele mai puternice mecanisme de marketing. Seamănă foarte mult cu vânzarea directă, B2B, însă la un astfel de eveniment poți să întâlnești mult mai multe persoane interesate de oferta companiei tale.

Tocmai de aceea este important să participi la CARNEXPO – și pentru contacte, și pentru promovare. Pentru că un astfel de târg este o bursă de contacte. Interacționezi în mod real cu clienții actuali sau potențiali, iar ei îți oferă feedback pe loc. Niciuna dintre performanțele tehnologiei informaționale nu poate înlocui interacțiunea directă a partenerilor de afaceri, oferită de târguri și expoziții.

Așadar, să ne reîntâlnim cu bine la CARNEXPO 2019!